פיסיקה ומדעי המוח דו-ראשי

תוכנית ראשונה מסוגה בארץ- תואר משולב של מדעי המוח ופיזיקה.

התואר הראשון מסוגו בארץ אושר לאחרונה במוסדות האוניברסיטה ויימשך שלוש שנים. בוגריו יוכלו להשתלב בתפקידי ניהול, מחקר ופיתוח במגוון תחומים, כגון: תעשיות ביו-פיסיקליות, תעשיות ביטחוניות וכן במכוני מחקר ואוניברסיטאות בארץ ובעולם. סגל ההוראה של התואר הדו ראשי יגיע משני המחלקות ומהווה למעשה את המרצים הבכירים ביותר, שבאים מן השורה הראשונה.

התוכנית המיוחדת לבר-אילן תכלול קורסים משני התחומים. במהלך התואר ילמדו הסטודנטים קורסים  מתקדמים ממדעי המוח: נוירופיזיולוגיה תאית, נוירופיזיולוגיה של מערכות, מבוא לבלשנות, שיטות מחקר, מעבדה ניסויית במדעי ההתנהגות, שיטות מעבדה במדעי החיים, פסיכולוגיה קוגניטיבית, גנטיקה כללית, פיזיולוגיה של מערכות ומתמטיקה. ובפיזיקה ילמדו הסטודנטים רעיונות מודרניים במכניקת חשמל ומגנטיות, מכניקת קוונטים, קורסים באופטיקה, לייזרים, אלקטרוניקה, אלגוריתמים ופיסקה ישומית.

מידע נוסף כאן

יועץ אקדמי למתעניינים - ד"ר יוסי בן-ציון